Bekijk ons assortiment

Aannemerij OTdeuren uit Roden, Drenthe


Wij zijn een familiebedrijf en opereren al sinds 1963 in de woning- en utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw als renovatie. Wij zijn volledig VCA* gecertificeerd en werken met 8 hooggekwalificeerde eigen monteurs en met een aantal vaste ZZP-ers. Alle monteurs zijn minimaal in het bezit van een diploma Basisveiligheid.

De projecten worden strak gecoördineerd en gevolgd vanuit ons bedrijfspand (kantoor, opslag en showroom) in Roden. De dagelijkse leiding is in handen van de heren Patrick Tesselaar (planning en projectleiding) en Rob Oostman (financiële coördinatie en projectleiding).

Onze opdrachten voeren wij uit voor aannemers, bouwbedrijven, deurfabrikanten, handelsondernemingen en particulieren.

Waar zijn wij sterk in?

VCAARBO en VCA*

Een voortdurend streven naar goede arbeidsomstandigheden en het voeren van een verantwoord VGM- beleid zijn onontbeerlijk in het hele proces, daarom zijn wij VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en zijn al onze medewerkers (minimaal) in het bezit van het diploma basisveiligheid.  

Vanuit deze visie en behoefte hebben wij ook in eigen beheer diverse specialistische til/hefmiddelen en gereedschappen ontwikkeld.

Kwaliteit Vakmanschap Service

Kwaliteit, Vakmanschap en Service zijn bij ons geen loze kreten. ‘Waarmaken wat je beloofd’ dat is wat wij belangrijk vinden.

Digitale en traditionele montage

Nagenoeg alle montages worden uitgevoerd door onze eigen hooggekwalificeerde monteurs. Stuk voor stuk mensen die jarenlang ervaring hebben opgedaan op de bouwprojecten. Ze hebben zich kwaliteiten eigen gemaakt die je met geen mogelijkheid uit een boekje kunt halen.
De montages worden veelal digitaal (CNC) uitgevoerd, maar onze mensen beheersen ook de ambachtelijke en traditionele deurenmontage nog prima waardoor een goed eindresultaat altijd gegarandeerd is.

Mens en milieu centraal

Wij zijn trots op de innovatieve ontwikkelingen en groei die wij de afgelopen jaren mochten doormaken.Maar het gaat niet enkel en alléén om zaken als: groei en omzet. Voldoening halen uit uw werk en daar trots op kunnen zijn is misschien op de lange duur wel belangrijker. Het zijn de mensen die werkzaam zijn binnen de onderneming en die de werkelijke waarde in een bedrijf creëren.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekend tegelijkertijd Maatschappelijk Verantwoord Leven. Om het een en ander vorm te geven voeren wij sinds kort een preventief gezondheidsbeleid. Wij ontwikkelen een beleid  dat duurzame inzetbaarheid moet bevorderen. Zo is er een spreekuur van een fysiotherapeut ingesteld die tevens jaarlijks een vrijwillige gezondheidscheck uitvoert.

Wij vinden ook dat wij zuinig dienen te zijn op ons milieu en dus verantwoordelijk moeten omgaan met de wereld waarin wij leven. Wij zoeken daarom ook voortdurend naar productiemethodes die bijdragen aan het welzijn van zowel mens als milieu. De keus om bij de grotere projecten standaard de deuren CNC te schaven wordt mede door deze gedachtegang bepaald.

Rijgedrag stimulator

Ook zijn wij vorig jaar gestart met de inbouw van intelligente rijgedrag stimulatoren in een aantal van onze bedrijfswagens. Dit systeem draagt zorg voor beheerst en gecontroleerd rijgedrag en dus voor brandstofbesparing en CO2-reductie.

Reparatie

Heeft u een beschadigde deur en wilt u deze laten repareren? Wij voeren ook reparaties uit.

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren