Bekijk ons assortiment

Garagedeuren Groningen | OTdeuren 


Heeft u ook nog zo’n twintig- of dertig jaar oude garagekanteldeur in uw garage?

De techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. Voor een concurrerende prijs kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een sectionaaldeur met of zonder motoraandrijving die op afstand bedienbaar is door middel van uw eigen handzender waardoor uw auto uitstappen om de deur te openen tot het verleden behoort.

Geniet van een mooie ruimte besparende garagedeur met een hoge opening snelheid, groot bedieningscomfort en automatische deurvergrendeling die ook zonder stroomvoorziening werkzaam blijft. Geniet van een mooie garagedeur met ook nog eens prima isolatiewaarden.

Direct geleverd en gemonteerd

Garagedeuren leveren en monteren wij voor zowel de woningbouw als de industrie, overal in Groningen (en natuurlijk ook daarbuiten). Uw deur wordt door ons ingemeten en gemonteerd. Interesse? Vul dan direct het formulier in of neem contact op.

 

Garagedeuren

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

 

Home Assortiment Onderhoud Projecten Aannemerij Acties Contact
Facebook Otdeuren

Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waarover ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning wat wij hebben
maar dit met wat technische aanpassingen op te lossen is. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. Monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing voor te bedenken. Zou zuinig zijn op deze monteur!

Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten.

- Fam. Stoevelaar

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren
Otdeuren