Bekijk ons assortiment

Garagedeuren Groningen & Drenthe | OTdeuren 


Heeft u ook nog zo’n twintig- of dertig jaar oude garagekanteldeur in uw garage?

Zijn uw garagedeuren kapot, of bent u bezig met de renovatie van uw huis? Of misschien bent u gewoon toe aan mooie, nieuwe garagedeuren. Dan bent u bij OT deuren in Roden op het juiste adres. Wij zijn dé specialisten van alle soorten deuren, inclusief garagedeuren, in Noord Nederland.

Een groot aanbod aan Garagedeuren in Groningen en Drenthe

De techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. Garage deuren zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten modellen beschikbaar, met veel verschillende functies. Tegenwoordig is een garagedeur zonder afstandsbediening bijna niet meer voor te stellen. Daarom bieden wij veel verschillende soorten automatische garagedeuren, zo is er voor iedereen wel een passende deur.

Voor een concurrerende prijs kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een sectionaaldeur met of zonder motoraandrijving die op afstand bedienbaar is door middel van uw eigen handzender waardoor uw auto uitstappen om de deur te openen tot het verleden behoort. Geniet van een mooie ruimte besparende garagedeur met een hoge opening snelheid, groot bedieningscomfort en automatische deurvergrendeling die ook zonder stroomvoorziening werkzaam blijft. Deze mooie garagedeur komt ook nog eens met prima isolatiewaarden.

Garagedeuren

Naast selectionaaldeuren leveren wij ook andere soorten garagedeuren, zoals kanteldeuren. Onze garagedeuren zijn ook beschikbaar in verschillende soorten kleuren en uitvoeringen, zo is er voor iedereen wel een geschikte garage deur. Met ons brede assortiment aan garage deuren kunnen wij producten leveren die zowel geschikt zijn voor particulieren als zakelijke klanten.

Garagedeuren van Hörmann

Om de kwaliteit van onze garagedeuren te kunnen garanderen werken wij met het Duitse merk Hörmann. Alle garagedeur onderdelen en aandrijvingscomponenten zijn door Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd en gaan jarenlang mee. Daarnaast is Hörmann ook zeer vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid, en dekt het bedrijf zijn energiebehoefte uit 100% ecostroom.

Garagedeuren inclusief Montage in Groningen en Drenthe

Garagedeuren leveren en monteren wij voor zowel de woningbouw als de industrie, overal in Groningen (en natuurlijk ook daarbuiten). Uw deur wordt door ons ingemeten en gemonteerd. Interesse? Vul dan direct het formulier in of neem contact op.

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren
Otdeuren