Bekijk ons assortiment

Reparatie deuren

Snelle reparatie van deuren door specialisten

Is die ene deuk of barst in uw deur een doorn in het oog? Dan komen wij deze graag repareren. Onze reparateurs zullen deze deur zo snel mogelijk in de originele staat herstellen. Ook voeren wij reparaties uit van loszittende scharnieren, beslag en andere schade die het gevolg zijn van intensief gebruik. Wij komen bij u thuis in Roden en omstreken.

Al uw deuren schadevrij opleveren ?

Het gaat dikwijls vooral om deuren met een HPL-toplaag die in geval van bouw- of transportschade regelmatig in de bouwcontainer eindigen. Dit is jammer, want in veel gevallen blijken onze specialisten óók deze deuren onzichtbaar te kunnen repareren.

De kosten om onze 'deurendokter' een ronde door het pand te laten maken voordat de eerste oplevering plaatsvindt, staan uiteraard absoluut niet in verhouding met de kosten die levering (en montage, reparatie) van een compleet nieuwe deur met zich mee brengen.

Voorbeelden van deurreparatie

Reparatie deuren Deuren repareren Reparatie deuren Deuren repareren

Onze specialisten komen langs om uw deur snel te repareren

Wilt u graag dat uw deur geheel onzichtbaar wordt gerepareerd en in de originele staat wordt hersteld? De professionele reparateurs van Oostman & Tesselaar helpen u snel. Vul direct het formulier op de website in voor een afspraak.

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

Deur direct laten repareren

Maak direct een afspraak en onze specialisten komen bij u thuis.

 

Home Assortiment Onderhoud Projecten Aannemerij Acties Contact
Facebook Otdeuren

Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waarover ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning wat wij hebben
maar dit met wat technische aanpassingen op te lossen is. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. Monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing voor te bedenken. Zou zuinig zijn op deze monteur!

Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten.

- Fam. Stoevelaar

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren
Otdeuren Roden