Bekijk ons assortiment

Deur repareren? | OT Deuren de deurenspecialist

Snelle reparatie van deuren door specialisten in Groningen en Drenthe

Is die ene deuk of barst in uw deur een doorn in het oog? Dan komen wij graag uw deur repareren. Onze reparateurs zullen deze deur zo snel mogelijk in de originele staat herstellen. Ook voeren wij reparaties uit van loszittende scharnieren, beslag en andere schade die het gevolg zijn van intensief gebruik. Wij komen bij u thuis in Roden en omstreken, zowel in Groningen als Drenthe.

Alle verschillende deur reparaties

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten deuren, zowel materiaal, merk en model zijn zeer uiteenlopend. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen alle soorten deuren voor u repareren, bijvoorbeeld: binnendeuren, buitendeuren, tuindeuren, tussendeuren, schuifdeuren en meer. Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw deur reparatie? Neem gerust contact met ons op.

Al uw deuren schadevrij opleveren ?

Het gaat dikwijls vooral om deuren met een HPL-toplaag die in geval van bouw- of transportschade regelmatig in de bouwcontainer eindigen. Dit is jammer, want in veel gevallen blijken onze specialisten óók deze deuren onzichtbaar te kunnen repareren.

De kosten om onze 'deurendokter' een ronde door het pand te laten maken voordat de eerste oplevering plaatsvindt, staan uiteraard absoluut niet in verhouding met de kosten die levering (en montage, reparatie) van een compleet nieuwe deur met zich mee brengen.

Kosten van een deurreparatie

Over het algemeen is het veel goedkopen om een deur te laten repareren dan de deur compleet te vervangen. Zeker als het om kleine reparaties gaat zoals een kras wegwerken of een scharnier vastzetten. De kosten zijn natuurlijk wel afhankelijk van de soort reparatie, wat voor materialen nodig zijn en het aantal manuren.  

Voorbeelden van deurreparatie

Reparatie deuren Deuren repareren Reparatie deuren Deuren repareren

Onze specialisten komen langs om uw deur snel te repareren

Met onze expertise om het gebied van deuren helpen wij u graag uw deuren repareren. Wilt u graag dat uw deur geheel onzichtbaar wordt gerepareerd en in de originele staat wordt hersteld? De professionele reparateurs van Oostman & Tesselaar helpen u snel. Vul direct het formulier op de website in voor een afspraak, of neem gelijk contact met ons op.

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

Deur direct laten repareren

Maak direct een afspraak en onze specialisten komen bij u thuis.

 

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren