Bekijk ons assortiment

Hang- en sluitwerk bij OTdeuren uit Roden, Drenthe


Hang- en sluitwerk vormt een integraal onderdeel van onze kozijn- en deuroplossingen.
De aangeboden toepassingen kunnen variëren van eenvoudig bouwbeslag tot de meest geavanceerde oplossingen in toegangscontrole, brandcompartimenteringen en vluchtwegen.

Onze specialisten staan voor u klaar om ook hierin te ondersteunen en te adviseren.

Veilig huis met de sloten van OTdeuren

U wilt natuurlijk dat u een veilig huis heeft. Om dit gevoel te krijgen, moet u kwalitatieve sloten op uw deuren en ramen hebben. OTdeuren biedt een ruim assortiment van sloten aan. Daarnaast bieden wij ook alle andere attributen voor uw deur of kozijn. Bekijk direct ons assortiment. Advies van onze specialisten ontvangen? Vul het formulier in. Tevens kunt u direct contact met ons opnemen.

Leverprogramma RVS sierbeslag

Hou inbrekers buiten de deur

OTdeuren in Drenthe is dé specialist op het gebied van deuren. Wij houden ons daarom ook bezig met het bijbehorende hang- en sluitwerk. Om die reden leveren wij het meest moderne materiaal om het inbrekers en dieven zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen. Wij leveren anti kerntrekbeslag en cilinders met een kerntrekbus, die getest is tot wel 300 kg, waar de norm in Nederland momenteel 150 kg is. Op basis van uw keuze qua cilinder, kost een voordeurset met een vaste klink inclusief montage €165,- en een set met 2 krukken €160,-. Voor écht veilige sloten, moet u bij OTdeuren zijn.

Deurklinken, sloten en bellen voor uw deur & kozijn

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen van één van onze specialisten? Maak dan een afspraak door het formulier rechts in te vullen.

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren