Bekijk ons assortiment

Industriële binnendeuren 

 

Industriële binnendeuren ziet u in steeds meer huishoudens terugkomen. Gecombineerd met industriële meubels zoals tafels, stoelen en kasten draagt een industriële binnendeur bij aan de zeer populaire industriële stijl. De industriële stijl kenmerkt zich door de combinatie van donkere en lichte elementen van staal met hout wat zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling. Een industriële binnendeur maakt uw interieur echt af. 

Houten binnendeur met staal look 

Een industriële binnendeur van hout? Jazeker! De industriële binnendeuren van Weekamp kenmerken zich door de donkere, stoere stalen uitstraling, maar zijn gemaakt van hout wat zorgt voor een gebruiksvriendelijk en betaalbare binnendeur. De glazen panelen zorgen voor een mooie verbinding tussen de diverse ruimtes in het huis. Bent u al verkocht? Een houten binnendeur met staal look stelt u eenvoudig zelf samen. 

Zelf een industriële binnendeur samenstellen 

Het mooie van een industriële binnendeur is dat u deze zelf kan samenstellen naar uw eigen wensen. Zo heeft u keuze uit: 

Door te variëren in keuzes stelt u eenvoudig een compleet andere houten deur met staal2 look samen.  

Stijlbreedte deur 

Zo heeft u de keuze uit verschillende stijlbreedtes. Zoekt u een verfijnde binnendeur met vooral grote raampartijen? Dan is een stijlbreedte van 50mm geschikt. Wanneer u de deurstijlen iets meer benadrukken, kiest u eenvoudig voor een bredere deurstijl van 80 of 95mm.  

Glasopties deur 

De keuze voor glas bepaald de hoeveelheid lichtinval. Glas heeft hiermee invloed op de uitstraling van een deur of ruimte in huis. Stel eenvoudig uw houten deur met glas samen. Zo heeft u keuze uit: 

Waar helder glas zorgt voor maximale lichtinval, geeft mat gelaagd glas de deur een moderne uitstraling en grijs getint glas zorgt voor een unieke sfeer. 

Draaideur of schuifdeur 

Welk type deur past het best in uw interieur? Behalve de keuze in stijlbreedte en glas, heeft u bij het samenstellen van een binnendeur ook een keuze in het type deur. Zo kunt u kiezen voor een draaideur, taatsdeur of schuifdeur. 

Draaideur 

De draaideur is de meest gekozen industriële binnendeur in Nederland. Daarbij heeft u de keuze uit een enkele of dubbele deuren, een stompen deur of een industriële deur met opdek. Een zijn er verschillende soorten deurbeslag beschikbaar. 

Schuifdeur 

Van uw deur een blikvanger maken? Met een industriële schuifdeur lukt dat zeker. Behalve een unieke eyecatcher is de industriële schuifdeur ook nog eens enorm functioneel. Doordat u een schuifdeur zijwaarts gebruikt, bespaart u enorm veel ruimte. Ideaal dus voor kleine ruimtes.  

Meer inspiratie 

Wilt u meer inspiratie opdoen voordat u uw eigen industriële binnendeur samenstelt? Bekijk dan de brochure van Weekamp en vind de deur die bij u past. 

Uw industriële binnendeur koopt u bij Oostman en Tesselaar 

Bij Oostman en Tesselaar zijn we experts op het gebied van binnendeuren. Wilt u vrijblijvend advies en verzekerd zijn van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op via 050-5014865 of info@otdeuren.nl. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste industriële binnendeur.   

 

Veelgestelde vragen over industriële binnendeuren  

 

Van welk materiaal zijn industriële binnendeuren gemaakt? 

Onze industriële binnendeuren zijn gemaakt van hout, maar hebben de uitstraling van een stalen deur. 

Wat kost een industriële binnendeur? 

Doordat een industriële binnendeur zelf samen te stellen is, zijn ook de kosten voor een industriële binnendeur verschillend. Wat een industriële binnendeur kost hangt af van hoe u hem samenstelt.  

Wat zijn de voordelen van een industriële binnendeur? 

U kunt zelf bepalen hoe u industriële deur eruit komt te zien. Door het zelf samen te stellen, heeft u een deur die volledig aan uw specifieke wensen voldoet. Hoewel de industriële deur een stalen uitstraling heeft, is hij gemaakt van hout waardoor de deur naast een stoere ook een warme uitstraling heeft en daarbij is hij eenvoudig schoon te houden. 

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl
Industriële binnendeurenIndustriële binnendeurenIndustriële binnendeurenIndustriële binnendeuren

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren