Bekijk ons assortiment

Eikenhouten deuren

Eikenhouten deuren worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Een eikenhouten deur geeft de ruimte een hele natuurlijke en warme uitstraling mee. Het voordeel van deuren van eikenhout is dat je ze doormiddel van een lik verf een compleet andere uitstraling mee kunt geven. Ga je voor de natuurlijke, donkere of juiste lichte uitstraling. Met de juiste lak verander je de uitstraling van de deur compleet zonder dat het zijn kenmerken verliest.

Eikenhouten binnendeuren

In steeds meer interieurs wordt er gebruikt gemaakt van een eikenhouten binnendeur. Een houten binnendeur van eik past perfect in een woonsfeer waar natuurlijke materialen de nodige warmte en een fraai natuurlijk accent mogen toevoegen. Eikenhouten binnendeur kenmerken zich door het duurzame, sterke, en vormvaste materiaal. 

Eikenhouten binnendeur op maat

Een eikenhouten binnendeur is leverbaar in standaard maten, maar ook volledig naar wens te maken. Zo kan de deur uitgevoerd worden met een raampartij voor meer natuurlijk licht en is de deur ook op maat leverbaar Ook qua deurbeslag zijn de nodige variaties mogelijk. Zo is de deur volledig aan te passen naar elke smaak.

Een eikenhouten binnendeur kopen bij Oostman en Tesselaar 

Een eikenhouten binnendeur kopen? Bij Oostman en Tesselaar zijn we experts op het gebied van deuren. Van garagedeuren tot industriële binnendeuren, OTdeuren heeft het. Wilt u vrijblijvend advies en verzekerd zijn van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op via 050-5014865 of info@otdeuren.nl. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste deur.

 

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl
Eikenhouten deurenEikenhouten deurenEikenhouten deurenEikenhouten deurenEikenhouten deuren

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren