Bekijk ons assortiment

Luxe buitendeuren bij OTdeuren uit Roden, Drenthe


De voordeur is de eerste kennismaking met de bewoner

Buitendeur OTdeuren

Een mooi luxe voordeur geeft een goede eerste indruk. Zo wordt er in een statig pand een rijk gedetailleerde deur toegepast en in een boerderij eerder een eenvoudige planken deur. Een bezoeker kan zich bij het zien van de buitendeur al beetje een voorstelling maken van de bewoner. Met een luxe voordeur creëert u een unieke uitstraling van uw entree en uw huis.

Een ruim assortiment aan luxe voordeuren

Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten luxe voordeuren. Iedereen heeft een eigen smaak, en bij ieder huis past een andere voordeur. Zo hebben wij voor iedereen wel een geschikte luxe voordeur. U heeft keuze uit veel verschillende soorten materialen, zoals staal , hout of iets anders. Qua kleur heeft u ook altijd verschillende opties.  Ook komen de voordeuren in veel stijlen.
 

Zo kunt u bijvoorbeeld ‘Terug in de tijd’ met een voordeur in klassieke stijl, met het uiterlijk van Nederlandse deuren uit de negentiende eeuw, maar aangepast aan de normen van nu: deuren met een robuust en krachtig uiterlijk.

Of misschien wilt u liever is modern en trendy: met strakke- of diagonale lijnen en perfect af te werken met bij voorbeeld een RVS driehoeksgreep om de vormen te benadrukken.
Of een combinatie natuurlijk van klassiek en modern.

Uw luxe voordeur op maat inclusief montage

Mooi bijpassend sierbeslag maakt de zaak compleet en om ongewenste bezoekers buiten te houden wordt natuurlijk een driepuntssluiting met veiligheidsbeslag toegepast. Uiteraard  kunt u ook bij ons terecht voor al uw stapeldorpel- en vlakke deuren. Uw deur wordt door ons ingemeten en gemonteerd door onze eigen hooggekwalificeerde monteurs.

Luxe voordeuren in Groningen en Drenthe van OT deuren

Bij het plaatsen van een deur komt veel kijken. Vooral precisie moet een vereiste zijn, immers moet alles goed passen. Om er zeker van te zijn dat de deur goed wordt gemonteerd heeft OTdeuren ervaren monteurs in dienst. Het plaatsen, afhangen en afwerken wordt u uit handen genomen door de ervaren monteurs van OTdeuren in Drenthe.

OTdeuren werkt zowel voor bedrijven als particulieren, ook willen wij graag meedenken met uw wensen. Neem vooral contact op met OT deuren voor meer informatie via ons contactformulier.Bij ons vindt u vertrouwde kwaliteit en service en een persoonlijke benadering.

Leverprogramma luxe buitendeuren


 

 

 

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl
Luxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeurenLuxe buitendeuren

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren
Otdeuren