Bekijk ons assortiment

Luxe binnendeuren

Bij OTdeuren in Roden kunt u terecht voor een groot aanbod aan binnendeuren. OTdeuren biedt een groot assortiment met hoogstaande merken. Bent u opzoek naar een luxe binnendeur die ook direct geplaatst kan worden? Lees dan vooral verder!

Laat uw binnendeuren plaatsen door OTdeuren in Roden, Drenthe

Luxe binnendeurEen stijlvolle luxe binnendeur kan uw interieur helemaal afmaken. Een mooie luxe binnendeur laten plaatsen zorgt direct voor een goede entree voor uw bezoek, gasten of klanten. Bijvoorbeeld een deuraccessoire, zoals deurbeslag of glas, doet wonderen voor de sfeer en stijl van uw huis. Maak uw luxe binnendeur uw visitekaartje door OTdeuren in Roden.

Waarom kiezen voor OTdeuren?

Eindeloze variatie luxe binnendeuren bij OTdeuren

Bij OTdeuren in Roden hebben wij een grote variatie aan Weekamp binnendeuren: keukendeuren, badkamerdeuren, slaapkamerdeuren of een luxe kastdeur. Bij OTdeuren in Roden, Drenthe vindt u de luxe binnendeur waar u nog op zoek bent. Iedere kamer heeft zijn eigen stijl en sfeer en daar speelt uw luxe binnendeur een belangrijke rol in. Daarom kunt u de binnendeur aanpassen naar uw eigen stijl, binnen één model van een Weekamp deur kan eindeloos gevarieerd worden.

Denk bijvoorbeeld aan een prachtige luxe binnendeur met glas in lood of voor een strakke stijl. Bij OTdeuren in Roden, Drenthe zijn er genoeg opties om uw luxe binnendeur tot een prachtige sfeermaker te maken.

Vanaf 532,-
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Luxe Binnendeur - WK6308 C
Luxe Binnendeur - WK6308 C

Luxe Binnendeur met glas - WK6308 C

Deze industriële binnendeur is 3,8 cm dik en heeft een rechtprofiel. Verkrijgbaar in een stompe uitvoering en leverbaar in verschillende profielen. Wij maken de deur perfect passend bij uw interieur! Deze luxe binnendeur met glas is ook als schuifdeur beschikbaar. Daarnaast kan deze deur met verschillende soorten glas geleverd worden. De deur wordt geleverd in witte grondverf, maar kan in alle kleuren afgelakt worden.

Deze WK6308 binnendeur heeft een stabiele S-Core ® kern. De luxe binnendeur onderscheidt zich daarom van binnendeuren met vurenhouten of spaanplaat kern, omdat het de deur vormvast maakt. Daarnaast zijn onze binnendeuren van een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpsels van deze binnendeur zijn opgebouwd uit massief hout met een vochtbestendige toplaag. De toplaag geeft een strak oppervlak.

Specificaties:

• Rechtprofiel 
• 3,8 cm dikte 
• Inclusief glas 
• Verkrijgbaar in stomp (opdek niet mogelijk) 
• Massief hout met vochtbestendige toplaag 
• S-Core® kern: stabiel en vormvast 
• Beschikbaar in alle maten en kleuren 

Vraag een offerte aan:

{productformulier}

Industriële binnendeuren, dé woontrend van nu

Als je meegaat met de trend, dan ga je voor stoer en industrieel. Bij OTdeuren hebben we een mooie collectie industriële binnendeuren van het merk Weekamp Deuren, die een industriële look hebben door de minimalistische vormgeving en strakke stijlen. Er zijn diverse modellen bij ons verkrijgbaar, die de staallook geven met de warmte van hout:

De deuren worden geheel op maat gemaakt of direct uit voorraad geleverd. We kunnen bij u langskomen voor het inmeten en het monteren van onze prachtige, industriële binnendeuren. We leveren de deuren hangklaar, inclusief bewerkingen. Ook maken we graag eventuele aanpassingen voor u in de vlakverdeling en lakken we de deur voor u af. Voor de mooiste, moderne industriële deuren van goede kwaliteit, moet u bij ons zijn. Lees hier meer over industriële binnendeuren.

Plaatsing van uw luxe binnendeur door professionals

Bij het plaatsen van een deur komt veel kijken. Vooral precisie moet een vereiste zijn, immers moet alles goed passen. Om er zeker van te zijn dat de deur goed wordt gemonteerd heeft OTdeuren ervaren monteurs in dienst. Het plaatsen, afhangen en afwerken wordt u uit handen genomen door de ervaren monteurs van OTdeuren in Drenthe.

OTdeuren werkt zowel voor bedrijven als particulieren, ook willen wij graag meedenken met uw wensen. Neem vooral contact op met OT deuren voor meer informatie via ons contactformulier. 

Leverprogramma luxe binnendeuren

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl
BinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeurenBinnendeuren

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren
Luxe binnendeuren bij Otdeuren Roden