Bekijk ons assortiment

Deuren Groningen

Ruim assortiment aan deuren bij GroningenDeuren Groningen

Voor alle deuren bent u bij OTdeuren aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim assortiment aan kwaliteitsdeuren. Voor binnen-, buiten- en garagedeuren kunt u bij ons terecht. Onze professionele medewerkers helpen u graag en staan altijd voor u klaar om advies te geven. Daarnaast kunnen wij ook uw deur monteren en/of repareren. Vul het contactformulier in voor vrijblijvend advies van onze specialisten of neem direct contact op. 

 

Wat OT Deuren voor u kan betekenen

Ruim assortiment aan deuren: Toe aan een nieuwe deur voor binnen of buiten? Bij OT deuren dichtbij Groningen kunt u alle deuren vinden. Voor iedere smaak en elk interieur hebben wij de perfecte deur. Zelfs binnen de deurmodellen is nog te variëren met dichte panelen en glasvlakken.

Uw deur laten repareren of onderhouden: Is uw deur beschadigd, maar hoeft deze nog niet vervangen te worden? OT deuren komt bij u langs in Groningen om uw deur te repareren. Daarnaast kunnen wij bij u langskomen voor inspectie en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw deur er weer mooier uitziet en langer meegaat.

Bij deuren horen kozijnen | Groningen

Heeft u een deur gekocht of wilt u deze kopen? Daar hoort natuurlijk ook een kozijn bij. Deze kunt u ook direct bij OT deuren kopen. U kunt kiezen uit verschillende soorten kozijnen, zoals stalen, houten of kunststof kozijnen. Onze specialisten weten welke kozijnen bij welke deur passen. Zij willen u altijd helpen bij het vinden van de perfecte deur met een goed kozijn.

Wij hebben ook regelmatig flinke aanbiedingen en voordelen.

Direct een deurenofferte aanvragen bij OT deuren

Wilt u graag een nieuwe deur van goede kwaliteit kopen? Neem direct contact op om vrijblijvend advies aan te vragen, vul het formulier in of kom eens langs in onze showroom in Roden, dichtbij Groningen.

 

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren