Bekijk ons assortiment

Deurenspecialist Groningen 

Groot assortiment aan deuren bij OTdeuren Groningen 

Wanneer u opzoek bent naar een deurenspecialist, dan ben je aan het juiste adres. OTdeuren heeft al jarenlang ervaring met het leveren en zetten van deuren. Daarnaast bieden wij u een ruim assortiment aan kwaliteitsdeuren. Wij bieden u binnen-, buiten-en garagedeuren. Onze professionele medewerkers helpen u maar al te graag en staan altijd klaar om vrijblijvend advies te geven. Heeft u juist hulp nodig bij het monteren en/of repareren van uw deur? Dan staan wij ook altijd klaar om dit voor u op te lossen.  

Advies en begeleiding van dé deurenspecialist in Groningen 

Het selecteren, bestellen, leveren en monteren van deuren zijn noodzakelijke stappen in het totale bouwproces. Wanneer je voor een optimale deur wilt kiezen heb je natuurlijk gericht advies nodig, begeleiding en afstemming. Dat kunt u natuurlijk van OTdeuren verwachten. Wij willen daarbij zo flexibel mogelijk zijn voor u. Wij willen dat u een zorg minder heeft. Het leveren en eventueel monteren van deuren kunt u overlaten aan een specialist zoals OTdeuren 

Wat OT Deuren voor u kan betekenen 

Ruim assortiment aan deuren: Toe aan een nieuwe deur voor binnen of buiten? Bij OT deuren dichtbij Groningen kunt u alle deuren vinden. Voor iedere smaak en elk interieur hebben wij de perfecte deur. Zelfs binnen de deurmodellen is nog te variëren met dichte panelen en glasvlakken. 

Uw deur laten repareren ofonderhouden: Is uw deur beschadigd, maar hoeft deze nog niet vervangen te worden? OT deuren komt bij u langs in Groningen om uw deur te repareren. Daarnaast kunnen wij bij u langskomen voor inspectie en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw deur er weer mooier uitziet en langer meegaat. 

Direct een deurenofferte aanvragen bij OT deuren 

Wilt u graag een nieuwe deur van goede kwaliteit kopen? Neem direct contact op om vrijblijvend advies aan te vragen, vul het formulier in of kom eens langs in onze showroom in Roden, dichtbij Groningen. 

Klik en plan direct uw route
Tel: 050 5014865      E-mail: info@otdeuren.nl
Locatie Otdeuren

Oostman & Tesselaar
Deeling 19
9301 ZT Roden
Telefoonnummer Otdeuren

050 5014865
E-mail Otdeuren

info@otdeuren.nl

OUTLET

Advies van specialist ontvangen?

Vrijblijvend advies van een van onze specialisten ontvangen? Maak direct een afspraak.

HomeAssortimentOnderhoudProjectenAannemerijActiesContact
Facebook Otdeuren

Klantervaringen

"Gelijk bij de eerste afspraak zie je dat ze weten waar ze het over hebben. Bij ons klopte bij meerdere deuren de verhoudingen niet tussen de deuren en het kozijn. Patrick (OT Deuren) vertelde toen al dat dit wel vaker voorkwam bij het type woning dat wij hebben. Maar dit probleem was wel met wat technische aanpassingen op te lossen. Keurig binnen afzienbare tijd een offerte op de mat. De monteur wist vervolgens voor elk probleem een oplossing te bedenken. Ik zou zuinig zijn op deze monteur! Kortom: Vakwerk geleverd. Mijn complimenten."

- Fam. Stoevelaar

Klantervaringen

"Iedere keer als wij de deuren open en dicht doen denken we wat zijn het mooie deuren en wat zijn we er blij mee. Ze zijn mooi geschilderd en vaak zeggen we tegen elkaar, het is een heel andere kamer geworden. Dat wilden wij u even laten weten."

- Henk Braak

Oostman & Tesselaar
Oostman & Tesselaar: OTdeuren